Джонсон передрік Великій Британії статус колонії

Читать на русском
Колишній міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон, коментуючи свою відставку, заявив, що країна рухається до статусу колонії.

Колишній міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон, коментуючи свою відставку, заявив, що країна рухається до статусу колонії.

На його думку, поведінка британської влади на переговорах щодо Brexit призвела до втрати можливостей, на які сподівався народ, пише «Слово і Діло».

Уряд Британії схвалив стратегію майбутніх відносин з ЄСКабінет міністрів Великої Британії дійшов до колективної угоди щодо Brexit, оголосила прем'єр-міністр Тереза Мей.

«Багатьом доведеться потрудитися, щоб побачити економічні або політичні вигоди цієї домовленості», - йдеться в листі екс-міністра голові уряду Терезі Мей, скан якого опублікувало Бі-бі-сі в понеділок, 9 червня.

Джонсон зазначив, що для британців Brexit повинен бути «можливістю і надією». Зараз, через два роки після голосування, «мрія потихеньку вмирає», зазначив він.

Джонсон склав повноваження 9 липня. Він очолював міністерство з літа 2016 року. В офісі прем'єр-міністра пообіцяли назвати ім'я його наступника найближчим часом.

Раніше у відставку подав міністр у справах Brexit Девід Девіс. І він, і Джонсон висловлювалися на користь жорсткого сценарію виходу з ЄС, в той час як Мей заявляла про намір пом'якшити цей процес.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: