Прикордонники не пустили в Україну журналіста з РФ

Читать на русском
Прикордонники не пустили в Україну громадянина Великої Британії Джона Воррена, який працює на одному з російських телеканалів і відвідував окупований Крим.

Працівники Державної прикордонної служби не пустили в Україну громадянина Великої Британії Джона Воррена, який працює на одному з російських телеканалів і відвідував окупований Крим.

Про це в Facebook повідомив речник ДПСУ Олег Слободян, пише «Слово і Діло».

За його словами, у вівторок, 10 липня, в аеропорту «Бориспіль» під час оформлення пасажирів рейсу з Лондона виявлений громадянин Великої Британії Джон Воррен Грем Бродеріп.

«Як виявилося, чоловік працює журналістом і ведучим програми «Поедем, поедим» на одному з телеканалів РФ», – написав Слободян.

Він зазначив, що при проведені заходів прикордонного контролю було встановлено, що ця особа порушувала правила в'їзду-виїзду на/з тимчасово окупованої території Криму.

Крім того повідомляється, що Воррен підтвердив, що відвідував окупований півострів у вересні-жовтні 2015 року, після чого він не був пропущений через держкордон України. Також йому заборонили в'їзд в Україну на 3 роки.

Нагадаємо, в Україну не хотіли пропускати журналіста телеканалу «Дождь».

Раніше прикордонники не пустили в Україну російського телеведучого Євгена Примакова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: