НАБУ вивчить рух коштів на рахунку Труханова в Ощадбанку

Читать на русском
В Антикорупційному бюро отримали доступ до банківського рахунку одеського міського голови та його співмешканки.

У рамках розслідування кримінального провадження про можливе декларування недостовірної інформації міським головою Одеси Геннадієм Трухановим детективи отримали доступ до виписки про рух коштів на його рахунках в Ощадбанку.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду відповідного клопотання детектива НАБУ, повідомляє «Слово і Дело».

За інформацією детективів, Труханов спільно проживає з Тетяною Колтуновою, яку він не вказав у декларації, як й її майно. Під час обшуку квартири Колтунової Бюро виявило особистий кабінет мера Одеси та його речі. У зв'язку з цим детективи вирішили перевірити рух коштів на рахунках Колтунової та Труханова. Так, детективи встановили, що в політика і його співмешканки є рахунки в Ощадбанку. Однак у відповідь на запит НАБУ Ощадбанк відмовився надавати дані щодо їхніх рахунків, оскільки зазначені відомості є банківською таємницею.

З метою встановлення наявності або відсутності характеру сімейних зв'язків між Трухановим і Колтуновою детективи просив суд надати доступ до документів Ощадбанку, а саме інформації за їхніми рахунками, в тому числі виписок про рух коштів.

Нагадаємо, НАБУ перевірить документи інтернет-провайдера, яким користувався Труханов.

Раніше Бюро отримало доступ до рахунків співмешканки мера Одеси.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: