Бойовики 8 разів порушили режим тиші на Донбасі

Читать на русском
На Донбасі в районі проведення ООС протягом понеділка, 9 липня, бойовики порушили режим припинення вогню вісім разів.

На Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) протягом понеділка, 9 липня, бойовики порушили режим припинення вогню вісім разів.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у зведенні ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 9 липняСитуація на сході країни станом на 06:00 9 липня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Зазначається, що російські окупаційні війська відкривали вогонь на Світлодарському, Донецькому та Маріупольському напрямках із застосуванням озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Бойовики обстрілювали позиції ООС у районах населених пунктів Світлодарськ, Авдіївка, Невельське, Новотроїцьке, Лебединське та Водяне.

«Втрат особового складу Об’єднаних сил немає. Українські захисники контролюють обстановку, стійко утримують займані рубежі та дотримуються режиму припинення вогню», - повідомили в прес-центрі штабу ООС.

Нагадаємо, на Рівнеському полігоні під час вибуху міномета «Молот» загинули троє військових, ще дев'ятеро отримали травми.

Після цього президент Петро Порошенко наказав не використовувати міномет «Молот» на навчаннях до результатів розслідування.

За даними журналістів, від вибухів міномета «Молот» загинули 12 військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: