З ООС до лікарні Дніпра евакуювали пораненого військовослужбовця

Читать на русском
У місто Дніпро військовим вертольотом із зони проведення ООС евакуйований військовослужбовець з чисельними осколковими пораненнями.

У місто Дніпро військовим вертольотом із зони проведення ООС евакуйований військовослужбовець з чисельними осколковими пораненнями.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила радниця голови Дніпропетровської ОДА Тетяна Губа на своїй сторінці в Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 5 липняСитуація на сході країни станом на 06:00 5 липня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Вона також написала, що хлопець був направлений в обласну лікарню ім. Мечникова, і після необхідних обстежень він перебуває у відділенні реанімації та інтенсивної терапії політравми.

«Сонечко направлений в обласну лікарню Мечникова, виконані всі необхідні обстеження, направлений у відділення реанімації і інтенсивної терапії політравми. Порадували лікарі обласної клінічної офтальмологічної лікарні, що проникаючих пораненнь очей нема, поверхневі, зір має бути збережений», - написала вона.

Нагадаємо, прес-центр штабу Операції об'єднаних сил у вечірньому зведенні повідомляв, що протягом доби четверга, 5 липня, станом на 18.00 бойовики 6 разів порушували режим припинення вогню, використовуючи гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Раніше стало відомо, що Червоний Хрест направив на Донбас гумдопомогу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: