У ДТП загинула відома журналістка і радіоведуча

Читать на русском
Відома українська журналістка і ведуча Радіо Аристократи Юлія Рукавіцина загинула в результаті дорожньо-транспортної пригоди.

Відома українська журналістка і ведуча «Радіо Аристократи» Юлія Рукавіцина загинула в результаті дорожньо-транспортної пригоди.

Про це повідомляється на її сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Похід журналістів у політику: чим це закінчитьсяЖурналіст-розслідувач Дмитро Гнап оголосив, що йде в політику. Він візьме участь у парламентських виборах. Висновками з цього приводу поділились експерти.

Зокрема, 29 червня в життєписі журналістки в соцмережі з'явилося повідомлення: «Друзі, сьогодні вранці Юлашик загинула. Будь ласка, не телефонуйте мені. Коли буде інформація для друзів, я повідомлю. Костя».

Незабаром після цього почали з'являтися повідомлення зі словами співчуття через смерть Рукавіциної. У коментарях її друзі та знайомі пишуть, що вона загинула внаслідок аварії. Попередньо, заснула за кермом.

Прощання з журналісткою відбудеться в понеділок, 2 липня, в крематорії Байкового кладовища в Києві. Початок церемонії призначений на 15:30.

Відзначимо, Юлія Рукавіцина родом із Донецька. Починала свою кар'єру в медіа як радіожурналіст, але згодом працювала в декількох рекламних агентствах та у видавничому домі Perekhid Publishing House. Крім цього, була автором креативу для величезної кількості українських та міжнародних брендів, співорганізатором фестивалю ARCHIKIDZ, викладачем журналістики.

Останнім місцем її роботи значиться «Радіо Аристократи», де Рукавіцина вела програми «Діти – дітям» і «Недільний тато», а також створила подкаст «Занурення».

Раніше ЗМІ оприлюднили «розстрільний список» 47 журналістів і блогерів.

Також нагадаємо, що під Запоріжжям журналісти потрапили в ДТП.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: