Військові показали, як звільняли Золоте-4

Читать на русском

ЗСУ спорудили нові опорні пункти й узяли під контроль дороги біля населеного пункту Золоте-4.

Українські військовослужбовці спорудили нові опорні пункти й узяли під контроль дороги біля населеного пункту Золоте-4.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил у Facebook. Таким чином ЗСУ удосконалили та розвинули займане тактичне положення.

«Військовослужбовці окремої механізованої бригади зі складу Об'єднаних сил на напрямку Попасна-Первомайське, розвиваючи оборонні позиції, які були облаштовані воїнами бригад, що виконували завдання раніше, у взаємодії з ротою глибинної розвідки зі складу резерву Об'єднаних сил удосконалили та розвинули займане тактичне положення, утворивши нові опорні пункти та інші елементи бойового порядку, які в подальшому складуть повноцінну смугу забезпечення», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що також були взяті під контроль дороги, якими раніше могли переміщуватися диверсійно-розвідувальні групи та контрабанда. Вже зараз такі дії неможливі.

«Для населення Золотого-4 скеровується гуманітарна та соціальна допомога, розпочате вирішення індивідуальних запитів його мешканців», – додали в штабі.

Нагадаємо, населений пункт Золоте-4 в Попаснянському районі Луганської області перейшов під контроль Об'єднаних сил.

Раніше в травні українські військові взяли під контроль населений пункт Південне на горлівському напрямку Донецької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: