ЗСУ взяли під контроль Золоте-4

Читать на русском
Населений пункт Золоте-4 в Попаснянському районі Луганської області перейшов під контроль Об'єднаних сил.

Населений пункт Золоте-4 в Попаснянському районі Луганської області перейшов під контроль Об'єднаних сил.

Як передає «Слово і Діло», про це в понеділок, 2 липня, заявив начальник прес-центру ООС Олександр Завтонов, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що на Донбасі буде розгорнута миротворча операціяСказано 22 червня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Інформацію про взяття під контроль цього населеного пункту підтверджую. Мінські домовленості при цьому наші військові не порушили», – повідомив він.

Водночас група «Інформаційний спротив» повідомила, що наприкінці червня рота глибинної розвідки одного з підрозділів зі складу резерву Об'єднаних сил провела операцію зі звільнення й взяття під контроль н. п. Золоте-4.

ЗСУ взяли під контроль ще одне село на ДонбасіБійці 24 Бригади (ОМБр) в координації з командуванням взяли під свій контроль населений пункт Південне в Донецькій області.

«Завдяки вмілому й професійному керівництву командування батальйону, рішучим діям командира роти молодшого лейтенанта Олега Ліденка та командира взводу Зураба Чихелідзе втрат серед українських військовослужбовців і мирного населення не було. Операція була проведена без порушень Мінських домовленостей», – написав нардеп, керівник ІС Дмитро Тимчук у Facebook.

Нагадаємо, що в травні українські військові взяли під контроль населений пункт Південне на горлівському напрямку Донецької області.

Раніше повідомлялося, що з початку конфлікту на Донбасі загинув 51 військовий моряк.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: