У Рівненській області чоловік із вилами напав на поліцейського

Читать на русском
У Рівненській області місцевий житель із вилами напав на поліцейського. Потерпілий отримав колоте поранення плеча й зараз перебуває в лікарні в стані середньої тяжкості.

У Рівненській області місцевий житель із вилами напав на поліцейського. Потерпілий отримав колоте поранення плеча й зараз перебуває в лікарні в стані середньої тяжкості.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції області, передає «Слово і Діло».

Як передає поліція, правоохоронець приїхав на місце події після повідомлення про конфлікт між сусідами.

«Близько 21 години до поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки, що на вулиці Шевченка в неї виник конфлікт із сусідом. На подію відправили наряд групи реагування в складі двох інспекторів на службовому автомобілі. Уже під час спілкування зі свідками події ті повідомили правоохоронцям, що чоловік має при собі незареєстровану вогнепальну зброю й разом із товаришем напередодні залякував нею людей», – ідеться в повідомленні.

Чоловіка, на якого вказували очевидці, застали за місцем проживання. Той перебував у стані алкогольного сп'яніння й поводився агресивно, а також заперечував наявність зброї. Коли інспектор повернувся до службового авто, то зловмисник схопив вила й завдав декілька ударів спочатку по транспортному засобу, а потім у поліцейського. Пізніше він зник із місця події.

За годину чоловік був затриманий поблизу місця проживання рідного брата. Там же була виявлена й незареєстрована рушниця, яка була вилучена й відправлена ​​на експертизу. Потерпілого 25-річного сержанта поліції ушпиталили до травматологічного відділення з колотим пораненнями плеча, грудної клітки й струсом головного мозку. За словами медиків, його стан – середньої тяжкості.

«За фактом посягання на життя працівника правоохоронного органу почали досудове розслідування за статтею 348 Кримінального кодексу України. Слідчі затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання», – повідомив тимчасовий виконувач обов'язків начальника Дубенського відділу поліції Юрій Семеренко.

Зараз поліцейські готують матеріали для повідомлення чоловіку про підозру в скоєнні тяжкого злочину та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років.

Раніше в Кривому Розі побили одного з організаторів Маршу рівності.

Також нагадаємо, що в Житомирі поранили ножем заступника командувача десантних військ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: