У Кривому Розі побили одного з організаторів Маршу рівності

Читать на русском
Увечері в суботу, 30 червня, в Кривому Розі невідомі скоїли напад на голову оргкомітету фестивалю КривбасПрайд Бориса Золотченка.

Увечері в суботу, 30 червня, в Кривому Розі невідомі скоїли напад на голову оргкомітету фестивалю КривбасПрайд Бориса Золотченка.

Про це повідомляє Гей-альянс Україна, пише «Слово і Діло».

У Києві пройшов «Марш рівності»: що пишуть у соцмережахМарш рівності відбувся в Києві 17 червня. В акції взяли участь більш ніж 3 тисячі осіб. Слово і Діло зібрало, що про марш думають у соціальних мережах.

Напад стався близько 18:30 біля головного корпусу Криворізького педагогічного університету. Більше 10 молодиків напали і побили Золотченка, коли він з друзями повертався додому після засідання оргкомітету.

«Свідки побиття відразу ж зателефонували в поліцію і повідомили про злочин. Однак уже через кілька хвилин вони отримали дзвінок від чоловіка, який представився співробітником райвідділу, і повідомив, що ніхто виїжджати на місце злочину не збирається, і опитувати свідків будуть тільки безпосередньо в райвідділі», - йдеться в повідомленні.

Зараз потерпілий знаходиться в лікарні.

Гей-альянс Україна повідомляє, що це вже другий напад на Золотченка за поточний рік. Кримінальне провадження за фактом його побиття в січні було закрито через «відсутність підозрюваних».

Раніше в поліції підрахували учасників «Маршу рівності» в Києві.

Також нагадаємо, що євродепутат прокоментувала проведення «Маршу рівності» в Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: