Напад на табір ромів: суд обрав підозрюваним запобіжний захід

Читать на русском
Пустомитівський районний суд Львівської області заарештував на два місяці двох неповнолітніх, підозрюваних у нападі на ромський табір.

Пустомитівський районний суд Львівської області заарештував на два місяці двох неповнолітніх, підозрюваних у нападі на ромський табір.

Як передає «Слово і Діло» з посиланням на ZAXID.NET, 17-річного Данила та 16-річного Олега взяли під варту без права внесення застави. Їм інкримінують хуліганські дії з важкими наслідками (стаття 296 ККУ).

У Львові напали на табір ромів: що пишуть у соцмережахУ Львові в результаті нападу на табір ромів є вбитий і поранені. Слово і Діло з'ясовувало, що про це думають у соцмережах.

Судове засідання пройшло за зачиненими дверима, без присутності представників медіа, оскільки підозрювані є неповнолітніми.

Адвокат одного з підозрюваного Віктор Пономаренко вважає запобіжний захід занадто суворим, тож має намір оскаржувати це рішення в апеляційній інстанції.

«Підзахисний неповнолітній. Так, помилився, пішов, з його точки зору чи з їхньої, наводити порядок, але таким способом цього робити не можна. Сподіваюсь, шо він це вже усвідомив», - додав він.

Справи щодо інших учасників нападу розглядатимуть завтра.

Нагадаємо, в ніч на 24 червня на околицях Львова стався напад на табір ромів, внаслідок якого загинув 24-річний чоловік. Ще четверо - двоє 19-річних юнаків, 30-річна жінка і 10-річна дитина – отримали поранення.

Напад викликав обурення в ЄС. На нього відреагувало також посольство США в Україні, закликавши притягнути винних до відповідальності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: