Українська авіакомпанія налагодила перельоти з Іраку до Європи

Читать на русском
Український авіаперевізник Bravo Airways запустив авіарейси з іракського міста Ербіль до Європи через Міжнародний аеропорт Київ імені Ігоря Сікорського.

Український авіаперевізник Bravo Airways запустив авіарейси з іракського міста Ербіль до Європи через Міжнародний аеропорт «Київ» імені Ігоря Сікорського.

Як пише «Слово і Діло», про це пише avianews.com.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що польоти літаків Ryanair в Україну точно відбудуться у 2018 роціСказано 23 березня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

Згідно з даними flightradar24 і онлайн-табло київського аеропорту, авіакомпанія вже зробила кілька пар рейсів Київ-Ербіль-Київ і Київ-Стокгольм-Київ 16, 18 та 20 червня.

Як уточнили в прес-службі аеропорту «Київ», процедура цього стикування полягає у виході пасажирів із літака до терміналу в Києві й проходження реєстрації на наступний рейс на транзитній стійці.

Крім того, на сайті flyerbil зараз продаються квитки на прямі рейси з Ербіля до Києва, з Ербіля до Стокгольма, Бірмінгема, Гетеборга, Нюрнберга зі стикуванням у Києві, а також на прямі рейси Одеса-Ербіль та Ербіль-Амстердам зі стикуванням в Одесі. Всі рейси заведені в систему під кодом BAY – його використовує Bravo Airways.

Наразі Bravo Airways має права на виконання рейсів Київ-Ербіль і Київ-Нюрнберг, які отримала на засіданні комісії Державіаслужби 30 травня 2018 року.

Нагадаємо, у квітні між Іраком та Україною відновилося пряме авіасполучення.

У травні Bravo Airways почала чартерні рейси з Чернівців до турецької Анталії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: