Ryanair оголосив про запуск нового рейсу з України

Читать на русском
Ірландський лоукост авіаперевізник Ryanair запустив продаж квитків на новий напрямок між Києвом і польським містом Бидгощ.

Ірландський лоукост авіаперевізник Ryanair запустив продаж квитків на новий напрямок між Києвом і польським містом Бидгощ.

Про це свідчить інформація в системі бронювання авіаквитків перевізника, повідомляє профільне видання Аvianews, пише «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що польоти літаків Ryanair в Україну точно відбудуться у 2018 роціСказано 23 березня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

Польоти почнуть виконуватися з 31 жовтня з частотою двічі на тиждень: по середах і неділях.

Літаки Ryanair вилітатимуть із Бидгоща о 16:50 і після 50-хвилинної стоянки в київському аеропорту «Бориспіль» та о 20:25 будуть повертатися назад. Час у дорозі становитиме 1 годину 45 хвилин. Мінімальна ціна авіаквитків починається від €25 за одну сторону. З урахуванням знижки в рамках розпродажу, який зараз проводиться, мінімальна ціна на деякі рейси стартує від €22.

Ryanair буде другим авіаперевізником на лінії Київ-Бидгощ. З 10 серпня польоти з Бидгоща до київського аеропорту «Київ» має намір відкрити польська авіакомпанія LOT, яка літатиме за цим маршрутом також дваічі на тиждень.

Нагадаємо, Ryanair змінив розклад рейсів із Києва та Львова.

Раніше повідомлялося, що МАУ має намір відвоювати українське небо в Ryanair.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: