Трамп анонсував зустріч з Путіним

Читать на русском
Зустріч американського лідера Дональда Трампа і президента Росії Володимира Путіна відбудеться і буде присвячена проблемам Сирії і України.

Зустріч американського лідера Дональда Трампа і президента Росії Володимира Путіна відбудеться і буде присвячена проблемам Сирії і України.

Як пише «Слово і Діло», про це оголосив сам президент США, його цитує Reuters. Трамп додав, що зустрінеться з російським колегою «приблизно тоді, коли поїде в Європу».

Зустріч Путіна і Трампа. Без великих очікувань?Зустріч Трампа й Путіна, ймовірно, відбудеться після саміту НАТО в Брюсселі 11-12 липня. Чого очікувати від переговорів, міркували експерти.

Ще однією можливою темою для обговорення між Путіним і Трампом може бути повернення Росії в G7, уточнює ЗМІ.

Раніше телеканал CNN повідомив, що найбільш імовірним місцем зустрічі двох лідерів розглядається фінська столиця Гельсінкі. Також зазначалося, що зустріч може пройти на початку липня.

Нагадаємо, 27 червня пройшла зустріч Володимира Путіна і радника президента США з національної безпеки Джона Болтона, на якій, як повідомлялося, країни узгодили час і місце проведення зустрічі Путіна і Трампа, однак офіційно інформація буде оприлюднена в четвер, 28 червня.

За словами Болтона, США не чекають конкретних і значних результатів від зустрічі Путіна і Трампа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: