Зустріч Трампа і Путіна відбудеться в Гельсінкі – ЗМІ

Читать на русском
Столиця Фінляндії Гельсінкі розглядається як найбільш ймовірне місце проведення зустрічі між президентом США Дональдом Трампом і президентом Росії Володимиром Путіним.

Столиця Фінляндії Гельсінкі розглядається як найбільш ймовірне місце проведення зустрічі між президентом США Дональдом Трампом і президентом Росії Володимиром Путіним.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Reuters з посиланням на інформоване джерело.

Трамп відправив до РФ радника з нацбезпекиУ кінці місяця радник президента США з національної безпеки Джон Болтон має намір відвідати Москву для того, щоб узгодити зустріч Дональда Трампа з російським президентом Володимиром Путіним.

Представник адміністрації США, виступаючи на умовах анонімності, повідомив агентству, що фінська столиця є найбільш імовірним місцем саміту, проте остаточне рішення залежить від результатів переговорів радника президента США з національної безпеки Джона Болтона в Москві.

Раніше повідомлялося, що як майданчик для переговорів Трампа і Путіна розглядався австрійський Відень, але джерело, знайоме з організацією зустрічі, повідомило, що від цієї ідеї відмовилися.

Зустріч Трампа і Путіна, ймовірно, відбудеться після саміту НАТО в Брюсселі 11-12 липня. Очікується, що під час візиту в Європу Трамп відвідає Лондон для переговорів з прем'єр-міністром Великої Британії Терезою Мей.

Раніше Держсекретар США Майк Помпео заявив, що президент США Дональд Трамп може зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним в недалекому майбутньому.

А в рамках підготовки зустрічі президентів США і РФ Дональда Трампа і Володимира Путіна в австрійську столицю Відень прибули спецслужби обох країн.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: