Посол Швейцарії потрапив в потрійне ДТП на Львівщині

Читать на русском
На трасі Київ-Чоп у Львівській області сталося потрійне ДТП, в результаті якого постраждало шестеро осіб.

На трасі Київ-Чоп у Львівській області сталося потрійне ДТП, в результаті якого постраждало шестеро осіб.

Аварія сталася напередодні ввечері, повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА у четвер, 28 червня.

«Громадянин Швейцарії, перебуваючи за кермом Volvo ХС60, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілями Volkswagen Т4 і Chery Amulet», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, в результаті ДТП отримали травми троє водіїв і троє пасажирів транспортних засобів.

Відомо, що 48-річна жінка-пасажир автомобіля Volvo, яка живе в Києві, госпіталізована в хірургічне відділення лікарні швидкої допомоги Львова. Також, водій автомобіля Volkswagen Т4, госпіталізований в Буську районну лікарню.

Як домогтися компенсації за пошкоджений автомобіль на розбитій дорозіУ разі перемоги в суді можна отримати компенсацію в розмірі завданих збитків і навіть купити нову машину. Але для цього доведеться правильно оформити необхідні документи.

Крім того, водія і двох пасажирок автомобіля Chery - 48-річну львів'янку та її 11-річну дочку, після огляду і надання медичної допомоги відпустили додому.

Громадянин Швейцарії - водій автомобіля Volvo після огляду і надання медичної допомоги в міському травмпункті Львова теж покинув заклад.

Пізніше, на своїй сторінці в Facebook депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич уточнив, що за кермом Volvo перебував посол Швейцарії в Україні.

Раніше, в результаті ДТП в Запорізькій області загинули три людини.

Відзначимо, під Запоріжжям депутат став винуватцем смертельного ДТП.

Також «Слово і Діло» писало, як домогтися компенсації за пошкоджений автомобіль на розбитій дорозі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: