ДТП з маршруткою біля Сарн: є загиблі та постраждалі

Читать на русском
У понеділок, 25 червня, біля міста Сарн Рівненської області сталася масштабна ДТП за участі мікроавтобуса з пасажирами.

У понеділок, 25 червня, біля міста Сарн Рівненської області сталася масштабна ДТП за участі мікроавтобуса з пасажирами, у результаті загинуло щонайменше четверо осіб.

Як повідомили у поліції області, смертельна ДТП сталася близько 19-ї години на трасі Київ-Ковель-Ягодин поблизу села Орлівка Сарненського району, інформує «Слово і Діло».

На Сарненщині стиалася масштабна ДТППоліція Рівненщини

За попередніми даними, водій легковика Mercedes-Benz на іноземній реєстрації, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не пропустив маршрутне таксі сполученням Київ-Ковель. Під час зіткнення автівки вилетіли на смугу зустрічного руху та врізалися в автоцистерну .

У поліції повідомили, що на місці події загинули троє осіб із мікроавтобуса Mercedes-Benz, дев’ятеро осіб із травмами різного ступеня доставили до лікарні.

За словами головного лікаря Сарненської ЦРЛ Василя Іванюка, в реанімації помер четвертий потерпілий. «Троє загинули на місці і один - в реанімації. По потерпілих: двоє в реанімації, двоє в травматології, решта - в процесі обстеження»,- розповів він у коментарі UA: Рівне.

Нагадаємо, що у Василівському районі Запорізької області на 348 км автошляху Харків-Сімферополь 25 червня сталося лобове зіткнення ГАЗ-24 та Skoda Fabia, внаслідок якого загинули троє людей і ще двоє потрапили до лікарні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: