МЗС України відреагував на відмову у візиті омбудсмена до Сенцова

Читать на русском
Прес-секретар назвала таке рішення тотальним недотриманням Росією домовленостей про допуск українського омбудсмена до політв'язня Олега Сенцова.

У Міністерстві закордонних справ України закликали РФ допустити уповноважену Верховної Ради з прав людини Людмилу Денісову до українських політв'язнів після відмови у відвідуванні українського режисера Олега Сенцова, який незаконно утримується в російській колонії.

Сенцов голодує 43-й день: за що Кремль тримає режисера в заручникахУкраїнський режисер Олег Сенцов, незаконно утримується в Росії, голодує вже 43-й день. Слово і Діло згадує подробиці його справи.

Про це заявила прес-секретар МЗС України Мар'яна Беца в Twitter, передає «Слово і Діло».

Прес-секретар назвала таке рішення тотальним недотриманням Росією домовленостей про допуск українського омбудсмена до політв'язня Олега Сенцова.

«РФ продовжує свої політичні ігри. Ціна - людське життя. Вимагаємо забезпечити безперешкодний допуск Денісової до українських політв'язнів», - зазначила Мар'яна Беца.

Нагадаємо, Людмила Денісова прибула в колонію Білий ведмідь в російському місті Лабитнангі, де незаконно утримують українського режисера, політв'язня Олега Сенцова, який голодує вже 46 днів. На питання, чи є якісь шанси відвідати Сенцова, Денісова відповіла, що «шанси цього наближаються до нуля».

Раніше в Кремлі відреагували на прохання Ради Європи про помилування Сенцова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: