Охорона не пустила Бочковського на робоче місце

Читать на русском
Охорона не пускає поновленого на посаді Бочковського на робоче місце. Раніше суд визнав протизаконним і скасував його звільнення.

Відновленого рішенням суду на посаді голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського охорона не пускає на робоче місце.

Про це повідомляє в п'ятницю, 27 квітня, «Укрінформ», пише «Слово і Діло».

Стало відомо, коли Бочковський повернеться на роботуСергій Бочковський, якого суд поновив на посаді, планує в п'ятницю, 27 квітня, вийти на роботу.

Окружний адмінсуд Києва визнав протизаконним і скасував звільнення Сергія Бочковського з посади голови Державної служби з надзвичайних ситуацій.

У МВС повідомили, що Бочковський перебуває в статусі обвинуваченого за трьома статтями Кримінального кодексу, серед яких – отримання хабара.

Йому інкримінують статтю 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), 364 (зловживання владою або службовим становищем) і 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, 25 березня 2015 року на засіданні уряду в прямому ефірі затримали керівника Держслужби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його заступника Василя Стоєцького.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: