Звільнити Цукерберга: інвестори Facebook планують зміни

Читать на русском
Інвестори, які вклали в Facebook, вимагають відставки Марка Цукерберга з посади голови правління й поділу посад голови правління та гендиректора.

Інвестори, які вклали у Facebook загалом 3 мільярди доларів, вимагають відставки Марка Цукерберга з посади голови правління й розподілу посад голови правління та гендиректора.

Про це повідомляє «КоммерсантЪ» із посиланням на Business Insider, пише «Слово і Діло».

Facebook заблокував сторінку Найєма через публікацію про громадянство РФ ТрухановаFacebook-аккаунт заблокували на 24 години через повідомлення, що скріншот з федеральної податкової служби РФ з даними мера Одеси - це спам.

Журналісти BI поговорили з шістьма акціонерами соціальної мережі – кожен із них погодився з тим, що невдоволення методами управління компанією досягло піку з 2012 року, коли Facebook вийшов на біржу.

За останні кілька місяців компанія була втягнута в серію скандалів, найгучніший з яких пов'язаний із Cambridge Analytica й витоком даних 87 мільйонів користувачів соцмережі.

Акціонерів не влаштовує те, як компанія реагує на них, а причиною, на думку інвесторів, є неправильна структура керівництва компанією – зараз Цукерберг де-факто недоторканний.

«У нас є побоювання щодо структури правління, які компанія, здається, не готова усунути, а це може призвести до виникнення проблем – репутаційних, із регуляторами та інших», – заявив фінансовий інспектор Нью-Йорка, який контролює акції Facebook на загальну суму в 895 мільйонів доларів через пенсійні фонди міста.

Нагадаємо, Цукерберг назвав себе «найкращим керівником» для Facebook, незважаючи на скандал із CA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: