Facebook заблокував сторінку Найєма через публікацію про громадянство РФ Труханова

Читать на русском
Facebook-аккаунт заблокували на 24 години через повідомлення, що скріншот з федеральної податкової служби РФ з даними мера Одеси - це спам.

Народний депутат Мустафа Найєм повідомив, що його аккаунт в Facebook заблокований через публікацію про російське громадянство мера Одеси Геннадія Труханова.

Про це Мустафа Найєм повідомив в Twitter, пише Слово і Діло.

«Судячи з усього, Геннадій Труханов почав зачистку мережі від згадок про російське громадянство. Мій Facebook-аккаунт заблокували на 24 години через повідомлення, що скріншот з федеральної податкової служби РФ з даними мера Одеси - це спам», - написав нардеп.

Труханов може бути причетним до офшорних компаній та банди: реакція соцмережГеннадій Труханов міг бути членом злочинного угруповання й мати стосунок до офшорних компаній, йдеться в розслідуванні BBC.

Нагадаємо, в 2016 році повідомлялося, що мер Одеси Геннадій Труханов має російський паспорт.

Раніше в Бюро підтвердили підозру меру Одеси в розтраті 185 мільйонів гривень.

Також, НАБУ розслідує можливу брехню в декларації Труханова.

Відомо, що детективи отримали доступ до мобільних телефонів Труханова, його матері і дочки, а також до відомостей «Київстару» про всі мобільні телефони, які працювали з мобільними терміналами з IMEI, з якими працювали мобільні телефони мера Одеси і його дружини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: