Цукерберг назвав протистояння РФ і Facebook «гонитвою озброєнь»

Читать на русском
Засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг дає свідчення сенаторам з приводу найбільшої крадіжки даних користувачів.

Засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг дає свідчення сенаторам з приводу найбільшої крадіжки даних користувачів.

За його словами, деякі люди в Росії намагаються користуватися соцмережею в своїх інтересах. Говорячи про це, бізнесмен провів паралель з гонкою озброєнь.

Facebook сповістить всіх, чиї дані потрапили до Cambridge AnalyticaFacebook почав повідомляти користувачам соцмережі про те, чи потрапили їхні особисті дані компанії Cambridge Analytica.

Компанія видалила «десятки тисяч підроблених облікових записів під час виборів в Німеччині і Франції до того, як вони встигли щось зробити», заявив Цукерберг. Facebook для розпізнавання «тролів» почав використовувати нові інструменти, засновані на штучному інтелекті, зазначив він.

«Але природа подібної діяльності полягає в тому, що в Росії є люди, які намагаються експлуатувати наш і інші інтернет-сервіси. Вони будуть підвищувати свої вміння і навички, і нам потрібно підвищувати свій захист відповідно до цього», - резюмував підприємець.

Нагадаємо, голова Facebook Марк Цукерберг в наданих ним Конгресу США письмових свідченнях вибачився за те, що керівництво соціальної мережі не змогло вчасно помітити і запобігти втручанню Росії у вибори американського президента 2016 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: