Трамп побачив великий прогрес у політиці на Близькому Сході

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп на зустрічі з королем Йорданії Абдаллою II ібн аль-Хусейном заявив, що у врегулюванні ситуації на Близькому Сході досягнутий великий прогрес.

Президент США Дональд Трамп на зустрічі з королем Йорданії Абдаллою II ібн аль-Хусейном заявив, що у врегулюванні ситуації на Близькому Сході досягнутий «великий прогрес».

Як пише «Слово і Діло», про це в понеділок, 25 червня, повідомляє «РІА Новини».

Вихід США з ядерної угоди з Іраном: чи буде відповідь РФ та яка роль ІзраїлюДональд Трамп вирішив вийти з ядерної угоди й продовжити санкції проти Ірану. Про перегляд політики США щодо Ірану та вплив на Сирію говорили експерти.

Американський лідер відзначив деякі зміни. За словами президента США, після виходу Вашингтона з угоди щодо ядерної програми Ірану «речі сильно змінилися». Господар Білого дому не уточнив, про які конкретно зміни йде мова.

Раніше в понеділок заступник постпреда США при Організації Об'єднаних Націй (ООН) Джонатан Коен заявив, що Близькому Сходу потрібні нові лідери.

8 травня Вашингтон оголосив про вихід з Спільного всеосяжного плану дій (СВПД) щодо іранської ядерної програми.

В середині травня держсекретар США Майк Помпео пригрозив Ірану і його партнерам жорсткими санкціями і висунув Тегерану 12 умов для укладення нової «атомної угоди».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: