Мер Білгород-Дністровського скасувала свою відставку

Читать на русском
Мер Білгород-Дністровського Алла Гінак скасувала позачергову сесію міськради, на якій депутати мали розглянути її заяву про відставку.

Мер Білгород-Дністровського Алла Гінак скасувала позачергову сесію міськради, на якій депутати мали розглянути її заяву про відставку.

Відповідне розпорядження оприлюднили на офіційному сайті Білгород-Дністровської міськради, пише «Слово і Діло».

Курс на відрив: як Гройсман готується до самостійного політичного плаванняСхоже, Володимир Гройсман готує собі власний політичний трамплін. Чи не зарано та як високо він може стрибнути, аналізував політолог Олександр Радчук.

Засідання планувалося на 12:00 понеділка, 25 червня. Поліція збиралася посилено охороняти порядок.

Натомість у сесійній залі відбулася робоча зустріч голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова з Аллою Гінак, депутатським корпусом та громадськістю.

Наприкінці травня депутати Білгород-Дністровської міськради вчетверте зірвали сесію, мер звернулася до керівництва країни з приводу своєї ситуації, повідомляє сайт «Трасса Е-95».

У середині червня Гінак заявила, що робота виконавчої влади Білгород-Дністровська паралізована в умовах ігнорування депутатами міськради продовження вже відкритої сесії.

Нагадаємо, за чотири роки на посаді мера Києва Віталій Кличко дав понад 400 обіцянок і зміг виконати менше половини. «Слово і Діло» підготувало тест.

Також стало відомо, як мери борються з незаконним розміщенням кіосків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: