З'ясувалося, чому прес-секретаря Трампа вигнали з ресторану

Читать на русском
Ресторатор Стефані Уілкінсон пояснила, чому вона попросила прес-секретаря Білого дому Сару Хакабі Сандерс залишити заклад Red Hen в Лексінгтоні, штат Вірджинія.

Ресторатор Стефані Уілкінсон пояснила, чому вона попросила прес-секретаря Білого дому Сару Хакабі Сандерс залишити заклад Red Hen в Лексінгтоні, штат Вірджинія.

Про це повідомляє LATimes, передає «Слово і Діло».

Торгові війни з ЄС: чому Трамп дозволяє собі те, чого не могли інші?Канцлер ФРН заявила, що Європа готує відповідні контрзаходи проти американських тарифів на сталь і алюміній, як і Канада. Про вільну торгівлю з ЄС і вплив на Україну говорили експерти.

На думку Стефані Уілкінсон, Сандерс працює на «нелюдську і неетичну» адміністрацію, а сама прес-секретар публічно захищала «жорстокі» рішення президента.

Після того як вона дізналася, що Сандерс з сім'єю прийшла в Red Hen, власниця приїхала туди і запитала у співробітників, якого вчинку вони від неї чекають і чи підтримують її намір вигнати прес-секретаря зїхнього закладу.

Кілька співробітників Red Hen - гомосексуали, вони знали, що Сандерс захищала намір Дональда Трампа заборонити трансгендерам служити в армії. Вілкінсон розповіла, що вважає важливим, що сім'ю Сандерс вже обслужили і їй не відмовили у відвідуванні ресторану, як тільки побачили.

«Я пояснила, що в ресторані дотримуються певних норм, які, як мені здається, слід відстоювати, це чесність, співчуття і співпраця», - розповіла Уілкінсон. Після цього вона попросила Сандерс піти.

Прес-секретар погодилася піти і збиралася оплатити своє замовлення, але Уілкінсон відмовилася брати з неї гроші, сказавши, що це було за рахунок закладу.

Відзначимо також, Трамп прокоментував інформацію про зустріч з Путіним.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: