Помпео розповів, коли Трамп зустрінеться з Путіним

Читать на русском
Держсекретар Сполучених Штатів Майк Помпео розповів, коли президент США Дональд Трамп може зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним

Держсекретар Сполучених Штатів Майк Помпео заявив, що президент США Дональд Трамп може зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним у недалекому майбутньому.

Про це він сказав в інтерв'ю телемережі MSNBC, передає Слово і Діло

Помпео припустив, що це може статися після поїздки до Москви радника з національної безпеки США Джона Болтона, яку Білий дім днями анонсував на наступний тиждень із метою обговорити можливість такої зустрічі.

«Вашингтон намагається знайти точки, в яких наші інтереси (США і Росії - ред.) перекриваються, але захищати американські інтереси в тому, де таких інтересів немає», - підкреслив держсекретар.

Клуб любителів Кремля: як Європа готується до зближення з ПутінимДедалі більше європейських країн вважають за можливе скасування санкцій щодо Росії. Чому вони змінюють тренд та як це позначиться на відносинах з Україною, розмірковував політолог Олександр Радчук.

Він додав, що в його переговорах із головою МЗС РФ Сергієм Лавровим, відколи він став держсекретарем США у квітні, він висловлював занепокоєння з приводу втручання Росії у вибори у США та її поведінки в Україні та Сирії.

Раніше ЗМІ повідомили, що адміністрація президента США активно займається підготовкою зустрічі Трампа з Путіним.

Також стало відомо, що Путін попросив канцлера Австрії допомогти організувати влітку зустріч із президентом США.

ЗМІ можливим терміном зустрічі називають липень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: