Трамп продовжив санкції проти КНДР

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп на рік продовжив дію санкцій проти Північної Кореї, незважаючи на нещодавній саміт з лідером КНДР.

Президент США Дональд Трамп на рік продовжив дію санкцій проти Північної Кореї, незважаючи на нещодавній саміт з лідером КНДР.

Торгові війни з ЄС: чому Трамп дозволяє собі те, чого не могли інші?Канцлер ФРН заявила, що Європа готує відповідні контрзаходи проти американських тарифів на сталь і алюміній, як і Канада. Про вільну торгівлю з ЄС і вплив на Україну говорили експерти.

Про це повідомляє прес-служба Білого дому, передає «Слово і Діло».

Так, згідно з повідомленням, Трамп продовжив дію обмежень, введених Сполученими Штатами в період між 2010 та 2017 років роками. Термін дії санкцій, які передбачають, серед іншого, обмеження на імпорт і заморожування активів, закінчувався 26 червня.

«Існування та ризик поширення матеріалів, придатних для використання зброї на Корейському півострові, а також дії уряду Північної Кореї, як і раніше представляють надзвичайну загрозу для національної безпеки, зовнішньої політики і економіки Сполучених Штатів», - підкреслили в Білому домі.

Раніше Трамп прокоментував інформацію про зустріч з Путіним.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: