Київрада заборонила будівництво готелю на Андріївському узвозі

Читать на русском
21 червня на пленарному засіданні Київської міської ради депутати прийняли рішення про врегулювання питань використання земельної ділянки на Андріївському узвозі.

21 червня на пленарному засіданні Київської міської ради депутати прийняли рішення про врегулювання питань використання земельної ділянки на Андріївському узвозі, 14-16 і розірвання договору оренди з приватним підприємством «Маркон».

Відповідне рішення підтримали 82 депутати, передає прес-служба Київради, пише «Слово і Діло».

Чотири роки на посаді мера Києва: як виконує обіцянки КличкоРейтинг відповідальності мера Києва Віталія Кличка за чотири роки впав із 41 до 13 відсотків. З кожним роком на посаді він виконував дедалі менше своїх обіцянок.

На території 0,19 гектара забудовник планував будівництво дев'ятиповерхового готелю.

«Таким чином перевищена допустима висотність майбутньої будівлі, оскільки висота готелю складе орієнтовно 30 метрів. Разом з тим, максимальна висотність споруд на цій ділянці - 12 метрів», - відзначили в прес-службі.

Згідно з рішенням Київради, генеральний підрядник повинен негайно зупинити будівництво готельного комплексу з закладами громадського харчування та паркінгом для легкового автотранспорту.

У разі неприведення проектної документації у відповідність з нормами протягом 30 днів Київрада розірве договір оренди.

«Якщо забудовник протягом місяця не обмежить висотні параметри готелю, Київрада розірве договір оренди земельної ділянки на Андріївському узвозі, 14-16 з приватним підприємством «Маркон», - відзначили в Київраді.

Нагадаємо, Київрада збільшить швидкість на деяких вулицях.

Також Київрада порекомендував відмовитися від поліетиленових пакетів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: