Микитась провалив передвиборчу обіцянку про відновлення та рекультивацію бідних ґрунтів Полісся

Читать на русском
Нардеп Микитась не виконав програмну передвиборчу обіцянку розробити та впровадити інноваційні програми відновлення та рекультивації бідних ґрунтів українського Полісся.

Народний депутат України Максим Микитась провалив передвиборчу обіцянку про те, що розробить і впровадить інноваційні програми відновлення та рекультивації бідних ґрунтів українського Полісся.

Таку обіцянку він дав 11 червня 2016 року, нагадує «Слово і Діло».

«Першочергові завдання, що ставлю на власну депутатську каденцію: створення дієвої системи державної підтримки сільськогосподарських підприємства різних форм власності; гарантування безперешкодної реалізації продукції приватних аграрних підприємств у торгівельних мережах; розробка та впровадження інноваційних програм відновлення та рекультивації бідних ґрунтів українського Полісся», – записано в передвиборчий програмі Микитася.

Однак станом на червень 2018 року Максим Микитась не виступив ініціатором розробки програми відновлення та рекультивації бідних ґрунтів українського Полісся. Зокрема, він не ініціював відповідних ідей у парламенті. З огляду на бездіяльність нардепа в цьому питанні, обіцянка отримує статус «не виконано».

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Микитась дав 22 обіцянки, з яких одну виконав, а 5 – провалив.

Раніше ми писали, що рішення Європейського суду з прав людини підштовхне нардепів ухвалити законопроект про земельну реформу.

Що українські політики обіцяли фермерам, читайте в нашому матеріалі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: