Суд взяв під варту Манафорта

Читать на русском
Суд взяв під варту колишнього голову передвиборного штабу Дональда Трампа Пола Манафорта, скасувавши запобіжний захід у вигляді виходу під заставу з подальшим домашнім арештом.

Суд взяв під варту колишнього голову передвиборного штабу Дональда Трампа Пола Манафорта, скасувавши запобіжний захід у вигляді виходу під заставу з подальшим домашнім арештом.

Про це пише 15 червня CNN, передає «Слово і Діло».

У Порошенка могли заплатити за першу зустріч із Трампом: реакція соцмережBBC заявила, що Україна могла заплатити за першу зустріч Петра Порошенка з президентом США Дональдом Трампом.

Суддя Емі Берман Джексон прийняв до уваги аргументи спецпрокурора Роберта Мюллера, який звинуватив Манафорта у втручанні в справи свідків.

Вказується, що Манафорт в останні місяці намагався послабити свої обмеження на домашній арешт після того, як йому було пред'явлено звинувачення в порушеннях міжнародного лобіювання, в чому він не визнає своєї провини.

Троє правоохоронців вивели екс-соратника президента США із залу суду в зону утримання ув'язнених відразу ж після рішення судді. На нього не надягали кайданки. Манафорт був не готовий до такого повороту подій, про що може свідчити його прохання до вартового. Один з приставів повернувся до дружини Манафорта в зал суду, повернувши його гаманець, пояс і червону краватку.

Нагадаємо, Манафорт в жовтні минулого року вийшов під заставу в $ 10 мільйонів. Це час він перебував під домашнім арештом і здав свої паспорти.

Манафорту пред'явлені звинувачення, які стосуються відмивання грошей, які він отримав працюючи в Україні, його також звинувачують в тому, що він не зареєструвався як іноземного агента, хоча займався лобіюванням інтересів в США прокремлівського уряду України часів колишнього президента Віктора Януковича.

Раніше Мюллер опублікував звіт про лобіювання Манафортом інтересів Януковича.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: