Денісова наполягає на відвідуванні Сенцова найближчим часом

Читать на русском
Український омбудсмен Людмила Денісова проти пропозиції РФ про візит до Олега Сенцова після 22 червня.

Український омбудсмен Людмила Денісова виступила проти пропозиції Російської Федерації про візит до Олега Сенцова після 22 червня.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у повідомленні на сайті омбудсмена.

#SaveOlegSentsov: третій етап акції з порятунку українських політв'язнівРозпочався третій етап глобальної акції за порятунок українських політв’язнів у Росії та окупованих нею територіях SaveOlegSentsov.

Денісова наполягає на відвідуванні засудженого найближчим часом.

14 червня деталі поїздки Денісової і можливість її візитів до українців, ув’язнених у Росії, обговорили у Москві в офісі російського омбудсмена.

Сторони домовилися відвідати по 34 в’язні.

«Питання з візитом до Олега Сенцова залишається відкритим. Ми наполягаємо на якомога швидшій поїздці до міста Лабитнангі, де тримається Олег, а Росія пропонує можливу дату візиту після 22 червня. Нас це категорично не влаштовує! Ми будемо далі наполягати на тому, щоб ми поїхали туди найближчими днями», - повідомила Денісова.

Разом з тим, омбудсмен зазначила, що переговори з російською стороною тривають.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що український омбудсмен Людмила Денісова поїхала до Росії, щоб відвідати українців-політв’язнів Кремля.

Візит уповноваженої Верховної Ради із прав людини відбудеться у межах домовленостей між президентом України та президентом РФ.

11 червня російський омбудсмен Тетяна Москалькова відвідала українських політв'язнів, яких утримують у СІЗО анексованого Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: