Сенцова, який голодує 30-й день, оглянули лікарі – адвокат

Читать на русском
Сенцов, ув'язнений у колонії Російської Федерації, голодує 30-й день, перебуваючи в медчастині.

Український режисер Олег Сенцов, ув'язнений у колонії Російської Федерації (РФ), голодує 30-й день, перебуваючи в медчастині.

Про це написала російська правозахисниця Зоя Свєтова на своїй сторінці в Facebook, інформує «Слово і Діло».

Чи можливий обмін Вишинського на Сенцова та чи впливає на щось голодування?Прес-секретар МЗС України Мар'яна Беца заявила про можливість обміну Вишинського на Сенцова. Оцінили такі перспективи та розповіли, який вплив має голодування ув’язнених на рішення, експерти.

«Олег Сенцов передає всім вітання. У них там потеплішало. Говорить, що почалася весна. 30-й день голодування. І це дуже тривожно. Організм у небезпеці. Він у медчастині. Лікарі за ним стежать добре. Спасибі їм! Але вони не боги», – написала Свєтова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ситуація з ув'язненим у Російській Федерації Олегом Сенцовим буде розглянута 14 червня 2018 року на засіданні пленарної сесії Європейського парламенту.

Раніше Сенцов написав листа лідерам країн G7.

14 травня 2018 року Сенцов оголосив безстрокове голодування, вимагаючи звільнення 64 українських політв'язнів, яких утримує Росія. При цьому він не вимагає власного звільнення.

Сім'я Сенцова закликала Путіна звільнити режисера перед ЧС-2018.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: