П'ятниця на Донбасі: 15 обстрілів, втрат серед бійців ЗСУ немає

Читать на русском
Протягом поточної доби (15 червня) в зоні бойових дій на Донбасі не загинув і не був поранений жоден український військовий.

Протягом поточної доби (15 червня) в зоні бойових дій на Донбасі не загинув і не був поранений жоден український військовий.

Про це повідомили в прес-центрі штабу ООС на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Меморандум проти РФ у суді ООН: чи вдасться домогтися компенсації за Крим і Донбас?12 червня Україна передала до Міжнародного суду ООН меморандум про порушення РФ Міжнародної конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму.

«У ході бойових дій з початку поточної доби втрат серед українських захисників немає», - йдеться в повідомленні.

У Донецькій області противник продовжує здійснювати провокаційні обстріли наших позицій з житлових кварталів, прикриваючись мирним населенням. Тричі відкривався вогонь по Водяному з 120-мм мінометів, стільки ж обстрілів було здійснено по захисникам Богданівки з використанням мінометів різного калібру.

«У темну пору доби, під прикриттям вогню гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, диверсійні групи противника намагалися обійти з флангів позиції захисників Авдіївки. Вчасно відкритий вогонь змусив бойовиків відмовитися від своїх намірів і відступити», - зазначають у штабі.

Повідомляється, що по захисникам Лебединського противник відкривав вогонь із 122-мм артилерії і 120-мм мінометів. А Талаківку і Водяне бойовики обстрілювали з важкого озброєння.

Всього, за інформацією штабу, з початку доби бойовики порушили перемир'я 15 разів.

Раніше повідомлялося, що в Донецьку горить покинута шахта.

Також відзначимо, бойовики обстріляли патруль ОБСЄ під Маріуполем.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: