У столиці підвищать тариф на тепло

Читать на русском
Національна комісія, котра відповідає за регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), схвалила з 1 серпня збільшення тарифу на виробництво теплової енергії для комунального підприємства Київтеплоенерго.

Національна комісія, що відповідає за регулювання в сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), схвалила з 1 серпня збільшення тарифу на виробництво теплової енергії для комунального підприємства «Київтеплоенерго».

Таке рішення ухвалили на засіданні комісії в четвер, 14 червня, передає «Слово і Діло».

Чотири роки на посаді мера Києва: як виконує обіцянки КличкоРейтинг відповідальності мера Києва Віталія Кличка за чотири роки впав із 41 до 13 відсотків. З кожним роком на посаді він виконував дедалі менше своїх обіцянок.

Так, тариф на виробництво теплової енергії, яка використовується для надання населенню послуг із централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води, зросте на 0,2%, або на 1,53 гривень/Гкал, до 784,58 гривень/Гкал порівняно з чинними тарифами «Київенерго» (без ПДВ).

Тепер проект рішення буде винесений на громадські слухання. Остаточний тариф на теплову енергію, який включає в себе не лише тариф на виробництво, а ще й тариф на транспортування й постачання теплової енергії, встановлюватиме КМДА.

У проекті рішення також зазначено, що тариф на відпуск електричної енергії буде на рівні 182,93 коп/кВт-год; на виробництво теплової енергії для надання релігійним організаціям послуг з централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води – 479,06 грн/Гкал, установам, які фінансуються за рахунок державного та місцевих бюджетів, – 1 171,89 грн/Гкал і для потреб інших споживачів – 1 181,05 грн/Гкал.

Також Комісія видала ліцензію «Київтеплоенерго».

Раніше в «Нафтогазі» розповіли, чому в киян немає гарячої води.

Також відзначимо, що киян просили висловитися щодо підвищення тарифів на проїзд.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: