ГПУ завершила розслідування щодо 27 екс-податківців Клименка

Читать на русском

Підозрювані колишні працівники податкових часів президентства Віктора Януковича вже три місяці ознайомлюються зі справою.

Слідчі Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України завершили досудове розслідування щодо 27 колишніх працівників Державної податкової інспекції, податкової служби та Міністерства доходів і зборів часів Олександра Клименка.

Про це журналісту «Слова і Діла» розповіли в Генпрокуратурі у відповіді на запит.

«Головною військовою прокуратурою Генеральної прокуратури України завершене досудове розслідування в кримінальному провадженні за підозрою 27 колишніх працівників ДПІ, ДПС і Міністерства доходів та зборів у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 255, частиною 4 статті 27, частиною 2 статті 364 та частиною 3 статті 209 Кримінального кодексу України», – йдеться в листі начальника відділу розгляду запитів на публічну інформацію ГПУ Наталії Теличко.

У Генпрокуратурі додали, що підозрюваним та їхнім захисниками ще 14 березня був відкритий доступ до матеріалів досудового розслідування. Після завершення ознайомлення з матеріалами справи буде складений обвинувальний акт, який скерують до суду.

Нагадаємо, ГПУ завершила заочне розслідування щодо шести екс-податківців.

Раніше суд заборонив державі управляти арештованим майном Клименка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: