Зведення ООС: бойовики застосували артилерію та міномети, 4 поранених

Читать на русском
На горлівському напрямку інтенсивні бойові дії тривали переважно із застосуванням стрілецької зброї.

Минулої доби бойовики 33 рази порушували режим припинення вогню, з з яких 11 разів застосовували 122-мм артилерію, 120 та 82-мм міномети - 4 українських військових отримали поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру Операції об'єднаних сил, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 13 червняСитуація на сході країни станом на 06:00 13 червня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Упродовж минулої доби ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася складною та контрольованою. На всій лінії зіткнення тривали інтенсивні бойові дії. Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь противнику», - заявили у прес-центрі.

«На Луганщині, в районі н.п. Новотошківське, Новоолександрівка та Новозванівка противник безрезультатно намагався витіснити наші підрозділи з вигідних оборонних позицій. На горлівському напрямку інтенсивні бойові дії тривали переважно із застосуванням стрілецької зброї в районах н.п. пунктів Гладосове та Зайцеве, на Донецькому - в районі міста Авдіївка ворог вдався до ведення вогню з мінометів.На маріупольському напрямку активні бойові дії тривали в районах н.п.Талаківка та Водяне», - йдеться у звіті.

За даними розвідки, знищено 1 та поранено 5 бойовиків.

Нагадаємо, звільненим з полону почали виплачувати гроші.

Також відзначимо, на Донбасі бойовики не пускають експертів на небезпечні об'єкти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: