Україна закликала бойовиків відремонтувати майно Vodafone

Читать на русском
Українська сторона на засіданні ТКГ в Мінську запропонувала ОРДЛО відремонтувати і інвентаризувати майно мобільного оператора «Vodafone-Україна» на непідконтрольній території

Українська сторона на засіданні ТКГ в Мінську запропонувала ОРДЛО відремонтувати і інвентаризувати майно мобільного оператора «Vodafone-Україна» на непідконтрольній території.

Чому до 2020 року будь-які переговори з РФ щодо Донбасу будуть марними?Павло Клімкін за підсумками саміту в Нормандському форматі заявив про те що, РФ пропонує ввести на Донбас тотально фейкову місію ООН. Подальші перспективи оцінили експерти.

Про це повідомила прес-секретар другого президента України, представника країни в ТКГ Леоніда Кучми Дарка Оліфер в Facebook, пише «Слово і Діло».

«У рамках економічної підгрупи українська сторона в черговий раз передала ОРДЛО пропозиції по проведенню ремонту та інвентаризації майна компанії «Водафон-Україна» на непідконтрольній території», - написала Оліфер.

Однак аварійно-відновлювальні роботи на території ОРДЛО зірвали.

«Ми закликаємо представників ОРДЛО створити необхідні умови для ремонтних бригад. Стійкого мобільного зв'язку потребують мільйони мирних жителів по обидва боки лінії розмежування», - зазначила прес-секретар Кучми.

Нагадаємо, жителі ОРДО скаржаться на перебої в роботі мобільного зв'язку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: