У Порошенка запевняють, що Філатов показав усі свої доходи

Читать на русском
В Адміністрації президента нагадують, що до призначення на посаду заступника глави АП Філатов 18 років займався приватною юридичною практикою.

В Адміністрації президента запевняють, що заступник глави АП Олексій Філатов задекларував всі свої доходи згідно із законодавством і готовий надати пояснення НАБУ, що розслідує справу про його можливе незаконне збагачення.

Про це «Українській правді» повідомили в прес-службі АП, пише «Слово і Діло».

«У декларації Філатова, поданій до НАЗК у березні 2018 року, вказані всі його доходи та активи, які мають бути вказані в ній за законом. Зазначена декларація подається Філатовим, як і іншими заступниками глави Адміністрації президента України, добровільно», – йдеться в коментарі.

В Адміністрації президента нагадують, що до призначення на посаду заступника глави АП Філатов 18 років займався приватною юридичною практикою.

«Доходи, отримані Філатовим до призначення на зазначену посаду й підтверджені офіційними даними Державної фіскальної служби України, істотно перевищують сукупну вартість активів, якими він володіє», – відзначають в прес-службі.

Також там вказують на те, що Національне антикорупційне бюро України жодного разу не зверталося до Філатова за будь-якими поясненнями щодо законності джерел його доходів або підстав придбання активів.

«На звернення НАБУ, якщо таке надійде в будь-якій формі, Філатов надасть необхідну інформацію з цих питань», – запевняють в АП.

Раніше Бюро почало розслідувати незаконне збагачення нардепа з групи «Відродження».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: