ГПУ отримала доступ до інформації про доходи Данилюка

Читать на русском
Печерський райсуд Києва надав ГПУ доступ до інформації про доходи міністра фінансів Олександра Данилюка.

Печерський райсуд Києва надав ГПУ доступ до інформації про доходи міністра фінансів Олександра Данилюка, отриманих у компаніях CEE Investment&Advisory LLP і Rurik Real Estate Investment Limited.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в матеріалах суду, передають «Українські новини».

ГПУ підозрює Данилюка у причетності до злочинів ЯнуковичаГенпрокуратура припускає, що Данилюк, Капінус, Буца та Марченко можуть бути пов’язані зі схемами Януковича.

Зокрема Генпрокуратура отримала доступ до інформації про місце реєстрації Данилюка та його дружини, які, згідно з наявною інформацією, проживали й працювали на території Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в період із 2004 до 2017 року.

Також отриманий доступ до даних реєстру рухомого та нерухомого майна, яке належало й належить Данилюку з дружиною з 2004 до 2017 року й відомостей про нараховані доходи та сплачені з них податки, в тому числі виплачені Данилюку як засновнику CEE Investment&Advisory LLP та директору Rurik Real Estate Investment Limited.

Крім того, суд надав доступ до відомостей про інші підприємства, де засновником, акціонером, директором є або був Данилюк або його дружина.

Нагадаємо, на початку вересня стало відомо, що Генеральна прокуратура закрила кримінальне провадження про можливе ухилення від сплати податків Данилюком.

На початку листопада ДФС відновила податкову перевірку міністра фінансів Олександра Данилюка.

В лютому Печерський районний суд Києва дозволив слідчим Генпрокуратури вилучити в Державної прикордонної служби завірену інформацію про перетин держкордону України нинішнім міністром фінансів Олександром Данилюком протягом 2004-2010 років.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: