НАБУ розслідує можливе незаконне збагачення заступника глави АП

Читать на русском
В Антикорупційному бюро заявили, що близько чотирьох місяців ведуть розслідування щодо заступника глави президентської Адміністрації.
Олексій Філатов

Детективи Національного антикорупційного бюро проводять досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом можливого незаконного збагачення заступника голови Адміністрації президента.

Про це журналісту «Слова і Діла» розповіли в прес-службі Бюро.

«Починаючи з 15 лютого детективи Національного антикорупційного бюро здійснюють досудове розслідування за фактом можливого незаконного збагачення заступника глави Адміністрації президента України. Усі матеріали й звернення з цієї теми, що надійшли після 15 лютого, долучаються до матеріалів вказаного кримінального провадження з метою їх перевірки в межах досудового розслідування за вказаним фактом, про що заявники повідомляються письмово», – зазначили у відомстві.

За інформацією журналіста «Слова і Діла», йдеться про заступника голови АП Олексія Філатова. Вказане кримінальне провадження було порушене за заявою громадської організації.

Також додамо, що журналістське розслідування Bihus.info було долучене до матеріалів справи щодо Філатова, а саме того факту, що в декларації заступника голови АП не вказані його син, цивільна дружина Анна Бабич та її юридична компанія Aequo.

Раніше адвокат заявив, що НАБУ не відкрило справу щодо заступника глави АП за матеріалами журналістського розслідування Bihus.info.

Нагадаємо, НАБУ розслідує брехню в декларації екс-голови Держекоінспекції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: