Мандат Гайдар Одеська облрада віддала соратнику Гончаренка

Читать на русском
Одеська обласна рада достроково припинила депутатські повноваження екс-росіянки, радниці президента України Марії Гайдар.

Одеська обласна рада достроково припинила депутатські повноваження екс-росіянки, радниці президента України Марії Гайдар.

Про це повідомляє місцеве видання «Думська», пише «Слово і Діло».

Між Саакашвілі та Порошенком: для чого Банковій Марія Гайдар?Політтехнолог розповіла, з чим може бути пов'язано призначення екс-радника Міхеіла Саакашвілі Марії Гайдар радником Президента України.

Заяву Гайдар підтримали 54 голосами.

Її місце займе генеральний директор ТРК «Моя Одеса» (входить в медіа-холдинг «Думська», який пов'язують з нардепом від БПП Олексієм Гончаренко) Юрій Басюк.

У виданні зазначають, що поки причини звільнення Гайдар невідомі.

Про рішення Гайдар скласти з себе повноваження депутата Одеської обласної ради стало відомо 10 червня.

Марія Гайдар була в команді Міхеїла Саакашвілі, призначеного в 2015 році головою Одеської ОДА.

Президент Петро Порошенко надав Марії Гайдар громадянство України 4 серпня 2015 року, від російського громадянства вона відмовилася за рік по тому.

БПП висунув Гайдар кандидатом у депутати Одеської обласної ради. Порошенко також призначав її своїм радником.

Марія Гайдар народилася в родині російського політика Єгора Гайдара у 1982 році. Вона є правнучкою письменника Аркадія Гайдара.

Марія Гайдар у Росії відома як політик, громадський діяч та журналіст радіо «Ехо Москви». Вона працювала в команді російських опозиціонерів Олексія Навального і Бориса Нємцова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: