Гайдар іде з посади заступника Саакашвілі (доповнено)

Читать на русском
Марія Гайдар каже, що вже написала заяву про звільнення з посади виконувача обов’язків заступника голови Одеської обласної державної адміністрації.
Марія Гайдар

Депутат Одеської обласної ради Марія Гайдар заявила, що йде з посади виконувача обов’язків заступника голови Одеської обласної державної адміністрації через тиск громадськості.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на одеське видання «Таймер».

«Я йду з посади заступника, всі справи буде вести Соломія (заступник Саакашвілі Соломія Бобровська – Ред.). Ми хочемо розділити департаменти охорони здоров'я та соціальної політики. Ми продовжимо відкриті конкурси, я тут чесно працювала. І всі виплати виплачені», – заявила Гайдар у відповідь на звинувачення активістів «Самооборони Одеси» та «Автомайдану» щодо неналежного виконання нею службових обов’язків і невиплату компенсацій родині одного з учасників АТО.

Марушевська прокоментувала заяви ДФС про відсутність реформ на Одеській митниціКерівник Одеської митниці Юлія Марушевська заявила, що заяви керівництва Державної фіскальної служби про відсутність реформ є непорозумінням.

Натомість Гайдар зазначила, що збирається стати радником Міхеіла Саакашвілі.

Крім того, як повідомляють джерела в ЗМІ, Гайдар може посісти місце голови обласної ради. Зараз ним є представник «Блоку Петра Порошенка» Анатолій Урбанський.

Пізніше прес-секретар Гайдар Вікторія Сибір у коментарі агентству «УНН» підтвердила інформацію про її звільнення, уточнивши, що заступниця Саакашвілі не писала заяву про звільнення з посади, а йде з неї відповідно до закону «Про державну службу», оскільки не може суміщати роботу в обласній адміністрації та обласній раді.

Нагадаємо, 4 травня подав у відставку ще один заступник голови Одеської ОДА – Саша Боровик.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: