Марія Гайдар відмовилася від російського громадянства

Читать на русском
Марія Гайдар, яка обіймала посаду заступника глави Одеської області, прийняла українське громадянство і обіцяла відмовитися від російського.
Марія Гайдар

Колишній заступник голови Одеської ОДА Марія Гайдар подала прохання про вихід з громадянства РФ.

Про це в понеділок повідомили в прес-центрі МВС Росії, передає «Слово і Діло».

«Головне управління з питань міграції МВС Росії надійшло звернення громадянки Росії Гайдар, в якому вона повідомляє: ... про бажання виходу з громадянства Росії у зв'язку з набуттям громадянства України і небажання жити і працювати в Росії», - повідомили у відомстві.

Експерти говорять: навіщо Марія Гайдар Україні?Губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі призначив своєю заступницею росіянку, екс-журналістку і чиновницю Марію Гайдар. Українське суспільство таке рішення сприйняло вкрай неоднозначно.

В даний час Головне управління з питань міграції МВС Росії приступило до розгляду звернення Марії Гайдар відповідності з Федеральним законом N 59-ФЗ «Про порядок розгляду звернень громадян Російської Федерації».

Нагадаємо, в травні депутат Одеської обласної ради Марія Гайдар заявила, що іде з посади виконуючого обов'язки заступника голови Одеської обласної державної адміністрації з-за тиску громадськості.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: