На українсько-російському кордоні утворився затор

Читать на русском
В пункті пропуску в Чернігівській області на українсько-російському кордоні утворилася черга з 85 вантажних автомобілів.

В пункті пропуску «Сеньківка» в Чернігівській області на українсько-російському кордоні утворилася черга з 85 вантажних автомобілів.

Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби, пише «Слово і Діло».

«Сьогодні станом на 12:00 черга на виїзд становила близько 85 вантажних автомобілів, майже 40 із них, які були оформлені з нашого боку, застрягли на території між пунктами пропуску й не пропускаються російською стороною», – йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначається, що протягом минулої доби та зранку понеділка працівники Федеральної прикордонної служби РФ спільно з представниками інших служб, які здійснюють контрольні операції в російському пункті пропуску «Нехотіївка» – навпроти пункту пропуску «Гоптівка» – не пропустили на територію РФ і без будь-яких пояснень повернули в бік України понад 100 легкових автомобілів української реєстрації з громадянами України.

Причиною непропуску та повернення авто суміжною стороною є нібито проведення посиленого контролю перед святкуванням Дня Росії (12 червня).

«Чи є це причиною, наразі невідомо. Ситуація відстежується», – зазначають прикордонники.

Нагадаємо, раніше через ДТП в Одесі місцеві жителі перекрили дорогу.

Також стало відомо, що реконструкція Шулявського шляхопроводу може розпочатися вже цього місяця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: