Ремонт Шулявського мосту: коли перекриють дорогу

Читать на русском

Реконструкція Шулявського шляхопроводу може початися вже цього місяця. Ведуться підготовчі роботи.

Реконструкція Шулявського шляхопроводу можероз початися вже цього місяця. У мерії стверджують, що ведуться підготовчі роботи: закуповується обладнання, а в районі мосту прибирають МАФи для під'їзду техніки. Вже виготовлені дорожні знаки, що попереджають водіїв про дорожні роботи та об'їзди.

Як пише «Слово і Діло», про це стало відомо «Сегодня».

Київрада виділила понад мільярд на ремонт дорігУ четвер, 26 квітня, на пленарному засіданні Київської міської ради депутати внесли зміни до бюджету міста Києва на 2018 рік.

«Їх почнуть ставити на прилеглих вулицях. Тимчасово вони будуть зачохлені, поки офіційно не дадуть старт початку робіт. Ми працюємо над тим, щоб реалізувати затверджений КМДА проект розв'язки «конюшина». Звичайно, петиція, зареєстрована активістами про альтернативну розв'язку на Шулявці (набрала необхідні 10 тис. голосів - ред.), гальмує процес, її мають найближчим часом розглянути на комісії Київради. Нам важливо почати роботи у встановлені терміни, оскільки вже є запізнення. Адже якщо щось трапиться зі шляхопроводом, то відповідати доведеться КМДА, а не тим, хто виступає за альтернативний проект. Ми налаштовані на те, щоб в середині червня почати роботи і нарешті реалізовувати цей важливий для міста проект», - розповіли в КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва».

Нагадаємо, в травні голова КП «Київблагоустрій» Андрій Андреєв анонсував початок демонтажу всіх тимчасових споруд, розташованих в районі майбутньої реконструкції Шулявського шляхопроводу.

Раніше стало відомо, що в зв'язку з майбутнім ремонтом Шулявського шляхопроводу, який буде супроводжуватися частковим перекриттям проїзду, київська влада, побоюючись масштабних заторів, запропонувала схему об'їзду.

Також Віталій Кличко розповів, що рік-півтора достатньо для того, щоб закінчити ремонт Шулявського моста і побудувати розв'язку.

Нагадаємо, 27 лютого цього року на вулиці Вадима Гетьмана обвалилася частина аварійного моста, розташованого біля метро «Шулявська».

Пізніше в КМДА розповіли про переваги обраного проектуреконструкції Шулявського мосту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: