Паливні схеми в МО: САП програла апеляцію щодо відсторонення підозрюваного

Читать на русском
Антикорупційні прокурори не змогли переконати колегію суддів в обґрунтованості відсторонення чиновника Міноборони у справі паливних схем.
Володимир Гулєвич

Підозрюваного в причетності до розтрати майже 150 мільйонів гривень Міністерства оборони на закупівлі палива в ТОВ «Трейд Коммодіті» директора Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів цього відомства Володимира Гулевича залишили на посаді.

Таке рішення ухвалила колегія суддів Апеляційного суду міста Києва за результатами розгляду скарги прокурора САП, повідомляє «Слово і Діло».

Під час засідання прокурор просив скасувати рішення суду першої інстанції про відмову продовжити відсторонення Гулєвича від його посади в Міноборони. На його думку, підозрюваний, використовуючи свою посаду, може знищити або спотворити речові докази.

Вислухавши доводи обох сторін, колегія суддів ухвалила рішення відмовити в задоволенні клопотання прокурора САП. На думку суду, прокурор не надав достатньої кількості обґрунтувань для відсторонення Гулевича. До того ж апелянт не надав доказів того, що перебуваючи на своїй посаді, підозрюваний зможе знищити або спотворити докази.

Нагадаємо, НАБУ завершило розслідування справи паливних схем у Міноборони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: