Рада продовжить розгляд проекту про Антикорупційний суд

Читать на русском
Верховна рада на пленарному засіданні продовжить розгляд у другому читанні законопроекту про Вищий антикорупційний суд.

У четвер, 7 червня, Верховна рада на пленарному засіданні продовжить розгляд у другому читанні законопроекту про Вищий антикорупційний суд.

Як пише «Слово і Діло», відповідний порядок денний оприлюднили на сайті парламенту.

Голосування за Антикорупційний суд: що як провал та розпуск Ради?Голосування за закон про Антикорупційний суд має відбутися в четвер, 6 червня. Про перспективи ухвалення документа розповіли експерти.

Крім того, в порядку денному значиться документ про визначення кандидатури від Верховної Ради України до складу комісії зовнішнього контролю з незалежної оцінки (аудиту) ефективності діяльності Національного антикорупційного бюро України.

Також розглянуть законопроект про дипломатичну службу, зміни до Митного кодексу та до Закону України «Про Національну поліцію».

В порядку денно значиться також проект Закону про внесення змін до Закону України «Про боротьбу з тероризмом».

Нагадаємо, президент Петро Порошенко закликав народних депутатів підтримати його законопроект про створення Антикорупційного суду, щоб той запрацював уже до кінця року.

Спікер Верховної ради Андрій Парубій заявив, що депутатам залишилось розглянути менш ніж 100 правок до законопроекту про Вищий антикорупційний суд і 7 червня на ранковому пленарному засіданні він буде проголосований.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: