Данилюка викликали відзвітувати до Ради

Читать на русском
Олександра Данилюка викликали на засідання фракції партії Блок Петра Порошенка з приводу його відставки.

Міністра фінансів України Олександра Данилюка сьогодні, 7 червня, викликали на засідання фракції партії «Блок Петра Порошенка» з приводу його відставки. Нардепи планують поставити запитання щодо його публічних заяв і звернень.

Про це в кулуарах Верховної Ради повідомила представник президента в парламенті, народний депутат Ірина Луценко, пише «Слово і Дело».

Топ-10 обіцянок міністра фінансів Олександра ДанилюкаДанилюк виконав 31 відсоток обіцянок на посаді міністра фінансів України. Але йому би здалося втілити в життя ще стільки ж з того, що він встиг наобіцяти проти того, що виконав.

«Є таке подання від прем'єр-міністра Володимира Гройсмана й ми сьогодні будемо викликати його (Данилюка – ред.) на фракцію. Коаліція й, зокрема, «Блок Петра Порошенка» несе відповідальність за список, який був ними сформований і проголосований. Зокрема, кандидатура міністра фінансів Олександра Данилюка була кандидатурою за політичною квотою БПП», – заявила Ірина Луценко.

За її словами, Данилюку планують поставити запитання з приводу його публічних заяв і звернень.

Відзначимо, вчора, 6 червня, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман підписав подання до Верховної Ради України про звільнення Олександра Данилюка з посади міністра фінансів.

Комітет парламенту з питань бюджету вчора розглянув і підтримав відповідне подання.

Нагадаємо, раніше Ірина Луценко повідомляла, що Данилюка запросили на засідання фракції БПП о 15:00.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: