Березенко провалив обіцянку домагатися індексації зарплат і пенсій на законодавчому рівні

Читать на русском
Мажоритарник Березенко не виконав обіцянку про те, що домагатиметься індексації зарплат і пенсій на законодавчому рівні.

Народний депутат України, обраний від одномандатного округу №205 (Чернігів), Сергій Березенко не виконав обіцянку про те, що домагатиметься індексації зарплат і пенсій на законодавчому рівні.

Таку обіцянку він дав 28 липня 2015 року, розповідаючи про свої першочергові дії як народного депутата, нагадує «Слово і Діло».

«Якщо говорити про економічні та соціальні питання, то це монетизація пільги при виплаті різниці в тарифах, тобто від того, що має заплатити сім’я й має заплатити уряд як субсидію. Також це, безумовно, індексація заробітних плат і пенсій», – заявив новообраний нардеп.

Майже через три роки Сергій Березенко не ініціював жодних законопроектів щодо індексації зарплат і пенсій. Відзначимо, що народний депутат голосував за рішення про збільшення прожиткового мінімуму та зміни до пенсійного законодавства, спрямовані на часткове підвищення пенсій. Однак, з огляду на той факт, що індексація – це дещо інший процес, до того ж її так і не провели, а сам Березенко нічого не зробив у цьому напрямку, обіцянку вважаємо невиконаною.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Березенко дав 19 обіцянок, з яких 5 виконав і стільки ж провалив.

Раніше ми писали, що дев'ять нардепів VIII скликання не надіслали жодного запиту.

Як мажоритарники Чернігівській області піклуються про свої округи – на інфографіці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: