Ситуація на Донбасі: 17 обстрілів, двоє поранених

Читать на русском
Протягом доби четверга, 7 червня, ситуація в районі бойових дій на Донбасі залишилася контрольованою Збройними силами України.

Протягом доби четверга, 7 червня, ситуація в районі бойових дій на Донбасі залишилася контрольованою Збройними силами України. Бойовики 17 раз порушили режим припинення вогню, двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 7 червняСитуація на сході країни станом на 06:00 7 червня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Противник 17 разів порушував режим припинення вогню, з них три рази з забороненого мінськими домовленостями озброєння. Російсько-окупаційні війська продовжують здійснювати провокаційні обстріли на луганському, донецькому і маріупольському напрямках», - йдеться в повідомленні.

Так, противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів в районі Опитного, Мар'їнки, Пісок, Троїцького і Водяного. Також бойовики використовували 120-мм і 82-мм міномети поблизу Новотошківського, Кримського та Лебединського.

«Підрозділи Об'єднаних сил вели активну оборону і давали адекватну відповідь по всій лінії зіткнення. У ході бойових дій поточної доби двоє військовослужбовців отримали поранення. Втрати противника уточнюються», - підсумували в прес-центрі.

Раніше СБУ звільнила з полону бойовиків вінницького студента.

Також відзначимо, що бойовики підірвали вибуховий пристрій на Донбасі, є постраждалі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: